lørdag 26. november 2011

Julebord for 4- og 2 beinte

Nå er det adventstid og vi har hatt julebord! Først for de 4-beinte, og nå i kveld skal vi på 2 kose oss. Vi dro av gårde til skogen, godt bevæpnet med pakker, kaffe, kaker, voffser og masse godt humør ;) Nesten alle hundene ble med opp samtidig og ble stallet opp med fine mosesenger! Først måtte vi finne egnet terreng (vi vil ha det litt åpent, men med endel busker, lyng, stener og røtter), deretter tråkket vi... Førstemann ut var Felix, og gjett om han var sugen! men... julepapir?????  Litt skeptisk, men pytt! han lot det stå til allikevel - Flink gutt!
Neste ekvipasje var Sissi og Baltus (vi kjørte dobbelt for å gi litt ekstra konkurransesprut) Sissi gjorde en glimrende jobb, og Baltus var kjempeflink i begynnelsen, men datt av litt etterhvert - man kan jo ikke bytte utlegger midt i feltet, Mutter'n!!! hehe ;)
Yra gjorde rent bord og fikk max uttelling med pipeleke i første pakka!! Jammen kan hun felt!!
Storm gikk som om han aldri hadde gjort noe annet, og med hylekoret i bakgrunnen var det godt gjort å høre hva papsen sa.
Ny gutt i klassen i dag, Charlie var ute på sitt første felt! og det var han jammen godt!! Veldig flink gutt og apportering kunne han jo fra før ( utrolig vakker Golden).
Era stilte klar som et egg med løpetid og fluer i lokket -  dro seg ut av mammas grep og startet likesågodt alene!! Kjempeinnsats av den lille skærtente <3 :D
Felix's andre runde var gjort på et blunk, den første var bare prøverunden...
Pepzi fikk et babyforsøk med pakke i hyssing - mye morsommere å løpe til Mamsen ;)
Zita og Balder kjørte paralellsøk og disse drevne vesenene fløy lavt over lyngen!! Pakker med og uten pip ble hentet og snart var det Chicko sin tur:
Han gjorde som broder'n - jobbet og jobbet til tross for forstyrrelser og løpen tispe -Flott gjort!!
Charlie har nå skjønt hva dette handler om, og både han og mamsen hans var veldig fornøyde etter flott innsats.
Era's andre runde var helt perfekt!! Med Pepzi som forstyrrende element i feltet, til og med! Hun fikk jammen løsning på å bære inn en stor boks med hundemat også!! (ikke dårlig med de tenna!! :D)

Jeg skjønner at jeg må se og lære meg og legge til bilder i denne greia her - det ble nemlig tatt mange fine... Det får jeg gjøre når været blir sygt og jeg har litt mere tid! Nå skal jeg på julebord og gleder meg!! Ha en riktig hyggelig kveld alle sammen!!

1 kommentar:

  1. Høres ut som dere har hatt en hærlig dag med hundene. ;-)
    Kos dere i kveld og hils alle de andre. :-)

    SvarSlett